DSpace@İHÜ

Effects of different packaging techniques on the microbiological and physicochemical properties of coated pumpkin slices

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Sakalli Erdal
dc.contributor.author Kaya Deniz
dc.contributor.author Celikyurt Cengiz
dc.contributor.author Erdurak Selcuk Gem
dc.date.accessioned 2019-07-10T13:30:13Z
dc.date.available 2019-07-10T13:30:13Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/3117
dc.publisher FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
dc.title Effects of different packaging techniques on the microbiological and physicochemical properties of coated pumpkin slices
dc.publisher.volume 36
dc.publisher.issue 3
dc.publisher.firstpagenumber 549
dc.publisher.lastpagenumber 554
dc.identifier.doinumber 10.1590/1678-457X.00432
dc.identifier.wos WOS:000385849300024


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster