DSpace@İHÜ
Effects of different packaging techniques on the microbiological and physicochemical properties of coated pumpkin slices
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı -- Library Documentation Department
→
Makaleler
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effects of different packaging techniques on the microbiological and physicochemical properties of coated pumpkin slices
Sakalli Erdal
;
Kaya Deniz
;
Celikyurt Cengiz
;
Erdurak Selcuk Gem
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11547/3117
Tarih:
2016
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar
Boyut
Biçim
Göster
Bu öğe ile ilişkili dosya yok.
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Makaleler
[483]
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt