DSpace@İHÜ

Novel Spectroscopic Method for Determination and Quantification of Saffron Adulteration

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Soysal Y.
dc.contributor.author Radmard S.
dc.date.accessioned 2019-07-10T13:29:57Z
dc.date.available 2019-07-10T13:29:57Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/2977
dc.publisher FOOD ANALYTICAL METHODS
dc.title Novel Spectroscopic Method for Determination and Quantification of Saffron Adulteration
dc.publisher.volume 10
dc.publisher.issue 5
dc.publisher.firstpagenumber 1547
dc.publisher.lastpagenumber 1555
dc.identifier.doinumber 10.1007/s12161-016-0710-4
dc.identifier.wos WOS:000399014600042


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster