DSpace@İHÜ

Investigation of Probiotic Features of Bacteria Isolated from Some Food Products

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Dahil L.
dc.date.accessioned 2019-07-10T13:29:57Z
dc.date.available 2019-07-10T13:29:57Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/2965
dc.publisher KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
dc.title Investigation of Probiotic Features of Bacteria Isolated from Some Food Products
dc.publisher.volume 23
dc.publisher.issue 4
dc.publisher.firstpagenumber 555
dc.publisher.lastpagenumber 562
dc.identifier.doinumber 10.9775/kvfd.2016.17273
dc.identifier.wos WOS:000401789000007


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster