DSpace@İHÜ

Resistant starch type V formation in brown lentil (Lens culinaris Medikus) starch with different lipids/fatty acids

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Tutkun N.
dc.contributor.author Afandi A. N.
dc.date.accessioned 2019-07-10T13:28:28Z
dc.date.available 2019-07-10T13:28:28Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/2833
dc.publisher FOOD CHEMISTRY
dc.title Resistant starch type V formation in brown lentil (Lens culinaris Medikus) starch with different lipids/fatty acids
dc.publisher.volume 240
dc.publisher.firstpagenumber 550
dc.publisher.lastpagenumber 558
dc.identifier.doinumber 10.1016/j.foodchem.2017.07.157
dc.identifier.wos WOS:000411356900068


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster