DSpace@İHÜ

Effects of Treatment with Chitosan on Sensory and Chemical Quality Parameters of Frozen Shrimp

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Hakkaev Sevdzhan
dc.contributor.author Iliev Iliya D.
dc.contributor.author Kirchev Kiril
dc.date.accessioned 2019-07-10T13:26:57Z
dc.date.available 2019-07-10T13:26:57Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/2614
dc.publisher KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
dc.title Effects of Treatment with Chitosan on Sensory and Chemical Quality Parameters of Frozen Shrimp
dc.publisher.volume 19
dc.publisher.issue 3
dc.publisher.firstpagenumber 399
dc.publisher.lastpagenumber 405
dc.identifier.doinumber 10.9775/kvfd.2012.7902
dc.identifier.wos WOS:000321750600006


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster