DSpace@İHÜ
International Journal of Food Engineering Research (IJFER)
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Kurumsal Yayınlardaki Makaleler
→
International Journal of Food Engineering Research (IJFER)
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
International Journal of Food Engineering Research (IJFER)
Göz at
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu koleksiyon içinde ara:
Güncel Gönderiler
Başlık:
Hydroxymethylfurfural (Hmf) Formation in Milk and Dairy Products
Yazar:
Özdal, Harun R.
;
Yıldız, Bihter
;
Arkun, Güner
Tarih:
2018
Başlık:
Contamination of Dioxins in Foods
Yazar:
Eşder, Banu
;
Arkun, Güner
Tarih:
2018
Başlık:
EXAMINATION OF SOME CHEMICAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF CAROB AND SOY FLOURS AND USAGE OF THEM IN BAKERY PRODUCTS
Yazar:
Hallaç, Şeyma
;
Dülger Altıner, Dilek
Tarih:
2017
Başlık:
THE EFFECT OF PROCESSING TECHNOLOGIES ON LYCOPENE IN TOMATOES (Lycopersicon esculentum L.)
Yazar:
Türüt, Nahide
;
Arkun, Güner
Tarih:
2017
Başlık:
CHESTNUT FLOUR AND APPLICATIONS OF UTILIZATION
Yazar:
Mete, Merve
;
Dülger Altıner, Dilek
Tarih:
2017
Başlık:
INVESTIGATION OF LEAD, CADMIUM, ARSENIC AND MERCURY IN SOME SEAFOOD FROM BLACK SEA AND MARMARA SEA BY ICP-MASS SPECTROMETRY
Yazar:
İnal Erdem, Gizem
;
Özpınar, Haydar
Tarih:
2017
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
Arkun, Güner (3)
Dülger Altıner, Dilek (2)
Eşder, Banu (1)
Hallaç, Şeyma (1)
İnal Erdem, Gizem (1)
Mete, Merve (1)
Türüt, Nahide (1)
Yıldız, Bihter (1)
Özdal, Harun R. (1)
Özpınar, Haydar (1)
Konu
Antioxidant activity (1)
Arsenic (1)
Bakery products (1)
Blacksea (1)
Cadmium (1)
Carob flour (1)
Cereal products (1)
Chestnut flour (1)
Dioxin (1)
Dioxin analyzing techniques (1)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2017 (4)
2018 (2)
Mevcut Dosya(lar)
Evet (6)
RSS Beslemeleri
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom