DSpace@İHÜ
Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Kurumsal Yayınlardaki Makaleler
→
International Journal of Food Engineering Research (IJFER)
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
International Journal of Food Engineering Research (IJFER): Koleksiyon için toplam 6 sonuç üzerinden gösterilen 6 öğe.
(0.008 saniye)
Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
THE EFFECT OF PROCESSING TECHNOLOGIES ON LYCOPENE IN TOMATOES (Lycopersicon esculentum L.)
Türüt, Nahide
;
Arkun, Güner
(
International Journal of Food Engineering Research (IJFER)
,
2017
)
Contamination of Dioxins in Foods
Eşder, Banu
;
Arkun, Güner
(
International Journal of Food Engineering Research (IJFER)
,
2018
)
INVESTIGATION OF LEAD, CADMIUM, ARSENIC AND MERCURY IN SOME SEAFOOD FROM BLACK SEA AND MARMARA SEA BY ICP-MASS SPECTROMETRY
İnal Erdem, Gizem
;
Özpınar, Haydar
(
International Journal of Food Engineering Research (IJFER)
,
2017
)
Hydroxymethylfurfural (Hmf) Formation in Milk and Dairy Products
Özdal, Harun R.
;
Yıldız, Bihter
;
Arkun, Güner
(
International Journal of Food Engineering Research (IJFER)
,
2018
)
CHESTNUT FLOUR AND APPLICATIONS OF UTILIZATION
Mete, Merve
;
Dülger Altıner, Dilek
(
International Journal of Food Engineering Research (IJFER)
,
2017
)
EXAMINATION OF SOME CHEMICAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF CAROB AND SOY FLOURS AND USAGE OF THEM IN BAKERY PRODUCTS
Hallaç, Şeyma
;
Dülger Altıner, Dilek
(
International Journal of Food Engineering Research (IJFER)
,
2017
)
Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
Arkun, Güner (3)
Dülger Altıner, Dilek (2)
Eşder, Banu (1)
Hallaç, Şeyma (1)
İnal Erdem, Gizem (1)
Mete, Merve (1)
Türüt, Nahide (1)
Yıldız, Bihter (1)
Özdal, Harun R. (1)
Özpınar, Haydar (1)
Konu
Antioxidant activity (1)
Arsenic (1)
Bakery products (1)
Blacksea (1)
Cadmium (1)
Carob flour (1)
Cereal products (1)
Chestnut flour (1)
Dioxin (1)
Dioxin analyzing techniques (1)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2017 (4)
2018 (2)
Mevcut Dosya(lar)
Evet (6)