DSpace Repository

Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirme: Peynir Üretiminde Kritik Kontrol Noktaları.

Show simple item record

dc.contributor.author DÜLGER, Dilek
dc.contributor.author AKSU, Filiz
dc.contributor.author URAN, Harun
dc.date.accessioned 2014-06-20T11:19:23Z
dc.date.available 2014-06-20T11:19:23Z
dc.date.issued 2013-05
dc.identifier.citation 4. Gıda Güvenliği Kongresi. 14-15 Mayıs İstanbul en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/1106
dc.title Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirme: Peynir Üretiminde Kritik Kontrol Noktaları. en_US
dc.type Poster en_US


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account