DSpace Repository

Konvansiyonel ve Organik Olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması.

Show simple item record

dc.contributor.author CANSEV, A.
dc.contributor.author SAHAN, Y.
dc.contributor.author DÜLGER, Dilek
dc.contributor.author ÇINAR, A.
dc.contributor.author ÇELİK, G.
dc.date.accessioned 2014-06-20T11:16:52Z
dc.date.available 2014-06-20T11:16:52Z
dc.date.issued 2012-10
dc.identifier.citation Türkiye 11. Gıda Kongresi. 10-12 Ekim Hatay en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/1105
dc.title Konvansiyonel ve Organik Olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması. en_US
dc.type Poster en_US


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account