Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/773
Başlık: Detection of Animal Species in Some Meat and Meat Products by Comparatively Using DNA Microarray and Real Time PCR Methods
Yazarlar: ÖZPINAR, Haydar
TEZMEN, Gündüz
GÖKÇE, İnci
TEKİNER, İsmail Hakkı
Anahtar kelimeler: Meat and Meat Products
Yayın Tarihi: 2013
Yayıncı: Kafkas Univ Vet Fak Derg
Atıf: 19(2): 245-252, (2013).
URI: http://hdl.handle.net/11547/773
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
245-252.pdf1.25 MBAdobe PDFKüçük resim
Göster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.