Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/773
Başlık: | Detection of Animal Species in Some Meat and Meat Products by Comparatively Using DNA Microarray and Real Time PCR Methods |
Yazarlar: | ÖZPINAR, Haydar TEZMEN, Gündüz GÖKÇE, İnci TEKİNER, İsmail Hakkı |
Anahtar kelimeler: | Meat and Meat Products |
Yayın Tarihi: | 2013 |
Yayıncı: | Kafkas Univ Vet Fak Derg |
Atıf: | 19(2): 245-252, (2013). |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/773 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
245-252.pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.