Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/755
Başlık: Effects of vacuum packaging on meat quality of frozen cooked döner kebab.
Yazarlar: BİNGÖL, E.B
YILMAZ, F.
MURATOĞLU, K.
BOSTAN, Kamil
Anahtar kelimeler: vacuum packaging
Yayın Tarihi: 2013
Yayıncı: Turk J Vet Anim Sci.
Atıf: 37: doi:10.3906/vet-1211-48, (2013)
URI: http://hdl.handle.net/11547/755
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
vet-37-6-17-1211-48.pdf101.37 kBAdobe PDFKüçük resim
Göster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.