Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/601
Başlık: | Examination of Animal Species in Meat and Meat Products by DNA Microarray and Real Time PCR Methods |
Yazarlar: | ÖZPINAR, Haydar GÖKÇE, İnci TEKİNER, İsmail Hakkı |
Anahtar kelimeler: | Meat and Meat Products DNA Microarray and Real Time PCR Methods |
Yayın Tarihi: | 2013 |
Atıf: | Oral session presented at the 5th National Veterinary Food Hygiene Congress, |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/601 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
bildiri_ozetleri.pdf | 9.48 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.