Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/377
Başlık: Geleneksel Bir Trakya Lezzeti: Cizleme (Mayalı Akıtma).
Yazarlar: AKSU, Filiz
URAN, Harun
YILMAZ, İsmail
VARLIK, Candan
Anahtar kelimeler: Gıda Bildiri
Yayın Tarihi: 2012
Yayıncı: III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, s: 575-576, 10-12 Mayıs, Konya.
URI: http://hdl.handle.net/11547/377
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.