Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/377
Başlık: | Geleneksel Bir Trakya Lezzeti: Cizleme (Mayalı Akıtma). |
Yazarlar: | AKSU, Filiz URAN, Harun YILMAZ, İsmail VARLIK, Candan |
Anahtar kelimeler: | Gıda Bildiri |
Yayın Tarihi: | 2012 |
Yayıncı: | III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, s: 575-576, 10-12 Mayıs, Konya. |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/377 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.