Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/375
Başlık: Trakya’nın Keşfedilmemiş Değeri Hardaliye.
Yazarlar: AKSU, Filiz
AKSU, Harun
SERTAKAN, S.
Anahtar kelimeler: Gıda Bildiri
Yayın Tarihi: 2012
Yayıncı: . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, s: 613-614, 10-12 Mayıs, Konya.
URI: http://hdl.handle.net/11547/375
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.