Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/1067
Başlık: Comparison of LCD-Array and Real time PCR Techniques for Detection and Verification of Animal Species in Meat Products
Yazarlar: ÖZPINAR, Haydar
TEKİNER, İsmail Hakkı
GÖKÇE, İnci
Yayın Tarihi: May-2012
Atıf: 3rd National Food Safety and Security Congress. 3-4 May, İstanbul, Turkey (2012).
URI: http://hdl.handle.net/11547/1067
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.